El passat estiu vam decidir seguir amb la nostra línia de formar esportistes i per això hem creat el club de bàsquet “FARLAWSPORTS BASKET TEAM TARRACONENSIS C.B.”.

Aquesta temporada 2021/2022 tindrem un equip U16 (Under 16, és a dir, Cadet) amb la majoria de jugadors de primer any. La idea és tenir un blog de jugadors compacte i que durant les properes sis o set temporades comparteixin la formació personal i esportiva junts.

És obligatori ser disciplinat amb els estudis i ser disciplinat a l´esport, i la totalitat de jugadors del nostre projecte tenen un segell d´alta qualitat humana.

Hem apostat per un quadre de direcció tècnica jove i dinàmica amb segell dels Estats Units d´Amèrica, ja que la presència de l´Audie Norris i la possibilitat d´anar a estudiar als Estats Units, provoca que tinguem un clar marcador estadounidenc.