El proper 1 de juliol de 2021 s´obrirà el mercat de fitxatges de jugadors. En concret els jugadors professionals són els que hi seran a la competició de La Liga de 1a i 2a Divisió, i la resta de jugadors NO són professionals, ja que tot i cobrar per jugar, militen a categories NO professionals, i això malgrat que la RFEF ha creat les noves categories de 1a, 2a i 3a RFEF en un intent de competir amb La Liga, però aquest intent és inviable, ja que la Ley del Deporte de l´any 1990 és molt clara quan determina quina categoria és professional i quina no ho és.

Per tant, els jugadors professionals són els que pertanyen a les 42 franquícies de La Liga, a raó de 25 jugadors per equip, doncs els números són clars : 1050 jugadors. A 1a RFEF tindrem 40 equips, però  tot i que els seus jugadors cobraran salari i tindran drets laborals, seguiran sense conveni col·lectiu, ja que AFE no ha fet res per promoure un conveni col·lectiu, i malgrat els intents de FUTBOLISTAS ON d´intentar un conveni col·lectiu, de moment no ha estat possible. Tindrem altres 1000 jugadors a 1a RFEF, i tindrem a 2a RFEF de l´ordre de 90 equips que tindran entre tots ells gairebé de l´ordre de 2200 jugadors, i també sense conveni col·lectiu, i sense claredat laboral pels jugadors.

En tot cas, existeix una gran diferència entre els equips franquícies de La Liga i els clubs amateurs no professionals, i això es nota i molt durant el mercat de fitxatges. En tot cas, els nostres amics clients jugadors són i seran assessorats degudament dels moviments que el mercat provoqui al seu voltant.

Volem donar la benvinguda a Raúl Gómez Pérez per apostar pel nostre despatx professional com a formadors i assessors en la seva incipient carrera futbolística, un cop finalitzada la seva etapa de futbol formatiu, i aquest serà el seu primer estiu amb nosaltres.

En tot cas, la nostra gran experiència des del mercat de futbol de l´estiu de l´any 2004 ens permet seguir assessorant els nostres amics jugadors, amb la finalitat de que no cal tenir angoixa ni patiments, ni cap mena de problemàtica, ja que equips hi ha molts, i simplement es tracta d´aconseguir el millor escenari possible per poder gaudir de l´esport i seguir creixent personal i futbolísticament.