L’entrenador JUANMA FERNANDEZ Truy (nascut el 1982) exjugador de FC Barcelona, ​​Atlètic de Madrid, Ciutat de Múrcia, del Morell, Banyoles i en equips de 1a Divisió d’Uruguai, actualment és entrenador degudament titulat, i el passat 5 de gener de 2021 va visitar el Despatx professional i ens va explicar algunes qüestions de actualidd esportiva.

L’entrenador JUANMA FERNANDEZ Truy (nascut el 1982) exjugador de FC Barcelona, ​​Atlètic de Madrid, Ciutat de Múrcia, del Morell, Banyoles i en equips de 1a Divisió d’Uruguai, actualment és entrenador degudament titulat, i el passat 5 de gener de 2021 va visitar el Despatx professional i ens va explicar algunes qüestions d’actualitat esportiva. Quan un exfutbolista té passió per seguir a prop de el verd el que fa és aconseguir els títols corresponents per poder seguir la seva carrera com a entrenador. Aquesta actuació és la que ha portat a terme el nostre amic i actual entrenador Juanma Fernández Truy, i per això ha decidit posar-se en contacte amb el nostre despatx professional per oferir-nos la seva visió des del nostre «racó de l’entrenador». La gran formació viscuda en la seva etapa de jugador cadet a FC Barcelona entre 1994 i 1997, en el moment de major predomini de Johan Cruyff al costat de l’ «Dream Team» fan que Juanma tingui clara la importància de l’jugador que juga de «4» en el sistema de tota la vida de l’Ajax d’Amsterdam i que des de 1988 va aterrar en territori Català amb Johan i l’inici de la millor etapa de tots els temps de l’FC Barcelona que va passar de ser un gran club a ser un club prominentment campió, amb bon joc , amb espectacle i fent gaudir als espectadors i als bons jugadors. Les etapes de l’0-0 i de el futbol avorrit quedar enrere per passar a el futbol espectacle amb el sistema 3-4-3 (3 defenses, 4 mitjos i 3 atacants). D’aquesta cultura i filosofia formativa es va impregnar Juanma Fernández Truy i d’això ens parla en el vídeo.