La temporada futbolística 2020/2021 va començar el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre de 2020 per a les categories no professionals. Per les categories professionals va donar inici el cap de setmana del 12 i 13 de setembre.

Moussa Sidibe, jugador assessorat pel nostre despatx

 

Mentre que a 2a A ja s’han disputat 15 jornades de les 42 que composen el calendari de temporada regular, a la 2a B i 3a s’han disputat 6 o 7 jornades de les 20 que composen el calendari de la primera fase de la lliga regular. Enguany el futbol no professionalmes divideix en subgrups de 10 o 11 equips, dels quals els 3 primers disputaran les eliminatòries per ascendir a 2a A. Els primers mesos de competició han estat marcats per diferents partits ajornats per positius en covid19, i que posteriorment han estat recuperats. En tot cas, no podem perdre de vista l’escenari de salut i podem dir que de tots els jugadors contagiats no es coneix cap cas que la seva salut hagi quedat malmesa i això, senyors i senyores, és molt i molt positiu. Avui és un dia més per seguir il-lusionats i pensant en clau positiva per la vida humana en general i per la vida de l’esport en particular.