El públic no pot accedir als estadis. Els jugadors són sotmesos a dues proves PCR setmanals. No es pot accedir als vestidors durant el partit ni entrenaments. Màxim rigor en el futbol professional per evitar contagis.

El passat cap de setmana ha donat inici a la temporada 2020/2021 a les competiciomes de futbol professional (Primera i Segona Divisió). Seguim en situació de pandèmia per la covid19 i el contrast de veure les platges plenes de persones sense màscares i sense distància de seguretat xoca amb veure les grades buides en els partits de la competició de futbol professional, sent de fet la mateixa imatge que vam veure a partir de juny de 2020 quan es va reiniciar la temporada 2019/2020 de les categories professionals tant de competició estatal com internacionals. Però a més de les grades buides hem de pensar en què els jugadors no accedeixen als vestidors durant la setmana d’entrenament, i el dia de partit únicament ho fan per canviar-se el vestuari de l’tren superior, i no es dutxen. La voluntat és evitar qualsevol possible contagi, i per aquest motiu les mesures de seguretat són molt estrictes i exigents.

Finalment val a dir que el nostre despatx va acompanyar durant el passat cap de setmana a en Moussa Sidibe en el dia seu debut a la Segona Divisió A amb la SD Ponferradina en la primera jornada de competició de la Lliga. El partit va finalitzar amb el resultat d’un gol a dos a favor del conjunt visitant CD Castelló.