El futbolista d’origen malinès Moussa Sidibé (Bamako, Mali, 1994) s’ha incorporat aquest passat dilluns dia 10 d’agost de 2020 al club lleonès de la SD Ponferradina. La professionalitat i la humilitat han estat les normes de conducta que l’han portat fins a LaLiga SmartBank. Moussa arriba al club blanc i blau després d’una llarga progressió per diferents categories. La cultura de l’esforç i la dedicació de Moussa l’han dut al capdamunt de la lliga professional.
Tal com diu Jesse Owens; “Tots tenim somnis, però per a convertir els somnis en realitat es necessita una gran quantitat de determinació, dedicació, autodisciplina i esforç”. Moussa ha seguit aquestes passes, i és per això que ha arribat a superar les seves metes com a futbolista.
La Sociedad Deportiva Ponferradina es tracta d’un club de futbol que va arribar a Segona Divisió durant el curs 2005-2006. Gràcies a la persistència i la dedicació dels jugadors i entrenador, el club lleonès va poder assolir el desig de pujar a segona. Estem ben segurs que Moussa farà grans aportacions pel club i donarà exemple a la resta de jugadors. Les seves maneres de fer faran de la SD Ponferradina un club excepcional.
Anteriorment, Moussa Sidibé havia jugat a Tercera Divisió amb el UE Llagostera durant la temporada 2018-2019 i a Segona Divisió B al Fútbol Club Andorra durant la temporada 2019-2020. Com es pot observar, la seva trajectòria ha estat progressiva i, tal com ell mateix diu: “amb treball i esforç he aconseguit anar pujant de categoria fins arribar al futbol professional”.
Des de Far Law Sports l’hem assessorat en tot moment per a què el seu potencial pugui exprimir-se al màxim i així Moussa pugui tenir una gran trajectòria professional