David Peña, Arnau Nidto i Sheila Dixon.

La cultura americana de l’esport i el desenvolupament personal
Aquest cap setmana es va donar per finalitzat l’excepcional campus de bàsquet d’alt rendiment organitzat per Dixon Sport a Barcelona. 3 setmanes d’intens stage que van concloure amb un All Star Game de gran nivell. Amb més de 100 hores d’entrenaments guiats per entrenadors d’extensa trajectòria nacional i internacional, amb models de joc adaptats al high school americà i amb l’objectiu de transmetre uns valors formatius de recolzament personal i acadèmic cap al jugador.

L’observador del All star Game podia veure durant el transcurs del partit l’intens i detallat treball realitzat per els membres del cos tècnic durant el campus: jugadors d’alt rendiment compresos entre els 15 i 17 anys mostrant durant el joc les facetes i conceptes importats de la doctrina americana des de l’inici. Junt a una varietat de jugades i unes admirables condicions físiques que, tot i la càrrega de les 3 setmanes, deixaven veure l’excel·lent treball físic realitzat per els preparadors durant el stage.
El partit va finalitzar amb victòria del Black Team que en l’últim període va saber controlar l’avantatge de 8 punts fins acabar amb una marcador de 52-37 davant el White Team. Arnau Nieto procedent del C.B Igualada va ser premiat amb el trofeu de MVP després d’un meritori partit que el va rebre de mans David Peña Nofuentes, el nostre advocat i fundador de FarLawSports.

Després de 3 intenses setmanes de bàsquet formatiu i un gran acte final, queda finalitzat el campus d’alt rendiment esportiu a Barcelona organitzat per Dixon Sport. Una impecable iniciativa que, fusiona l’exigència esportiva requerida per arribar a ser un jugador d’elit amb l’objectiu primordial de brindar el recolzament necessari per el bon desenvolupament personal del jugador. Que, sens dubte, es tracta d’una de les victòries més importants en la carrera professional d’un esportista.